ismaildondu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pasif olmayın hocam bende lise son sınıf öğrencisiyim bizim mat hocasıda o tarz şeyler yapıyor yok işte bu tenefüse çıkmayacaksınız tarzı kapıyı aç çık öyle bir dünya yok
Maalesef ben biraz fazla saygılı birisi olduğum için o tür şeyler maalesef yapamıyorum.

halito adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Böyle bir şey olsa ben hala lisede olurdum 😂

Art niyetli bir ceza olduğunu düşünmüyorum yinede hakkınızı aramanızda bir sakınca yok.
Ben hak arama gibi bir durum yok sadece merakımdan böyle bir yetkisi var mı onu merak ediyorum.

Bizon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada kötü bir durum yok. Bence öğretmen güzel bir ceza vermiş hem bundan sonraki derslere geç kalmamaya daha çok özen gösterirsin hem de güzel bir anı olmuş
Kanun olarak buna hakkı var mı bilmiyorum ama 4 yıl sana ve diğer öğrencilere bir şeyler öğreten birinin bu tür bir ceza verme hakkı bence vardır. Kötü bir davranış veya seni rencide edecek bir ceza değil.
Fazla test çözümü tabii ki daha iyi olur buna kesinlikle karşı durmuyorum fakat dediğim gibi ceza kafamı karıştırdı.

fidelasin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hocayı tebrik etmek gerekli mantıklı. Öğrenciyi kırmadan aşağılamadan uyaran bir yaptırım.
Hocam benim sadece böyle bir ceza verme yetkisine sahip mi değil mi diye merak ediyorum, beni normal bir şekilde bir daha ki sefer daha erken gel şeklinde uyarırsa tabiki bu uyarıyı dikkate alır daha iyi zamanlama yaparım.