Solucan işinde anlatıldığı gibi parlayan olmadı çevremde, çok meraklısı vardı ama ortada yoklar bi yerde asgari ücret çalışıyorlar muhtemelen.
Mantar çok masraflı diye biliyorum, polis arkadaşlarım yapıyor, sermaye konusunda rahatlar. Çünkü klima olayından dolayı masraflı ve rahatsızlar bu konuda. Eğer ziyan olmazsa çok güzel para kazandırır o evler polis maaşıyla alınmaz

Ama riskli
Tavuk en mantıklısı, neredeyse hepsi riskli ama mantarı ve solucanı geçtim yumurtanın gideri var. Çiftçilik ve hayvancılık modasına, oto yıkama ve galerici arkadaşlarım o işi tercih etti, bugünleri görseler bırakmazlardı o işleri o ayrı.
Ankara'dasın sanırım, gölbaşı tarafında uygun arazi alıp başladılar durumları iyi. Çok bi masrafı da yok eğer
aksi birşey olmazsa, hastalık filan. Pazarcı esnaftan kalan yeşillikle besliyor büyük masrafı yok. Birkaç market restoranla anlaşıp bölge bölge dağıtıyorlar 3-5 bin gibi parayla başladılar. 2 sene kadar önce tabi şu an bilmiyorum fiyatı artmayan birşey kalmadı. Arazi için bilgim yok.