ucuzdukkanim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reis bulunduğun konumdan uzaklaşıp kendine işe vermeyi denesen hayatı istediğin şekilde yaşaman için yeni bir başlangıç olmuş olur.
kardeşim beni dedektif tutarım benim param var diye tehdit eden bir insandan bahdediyorum. Klasik sezon başı çalıştığım firmalardan müşteriden 100-150k parayı kenara koyan adamım ben bu sene corona artı bu tam mahvetti insanlara gidiyor konuşuyor aile baya zengin dede ilk belediye başkanı ve aşiret gibiler denizliye kaçtım bana denizlide olduğunu biliyorum diye msj atmış bi kadın. Hayır benim ailemde fethiyenin en eski köklü ve durumu iyi ailesi ama savaş çıkacak konuma gelecek bende bi şekil yaparsam

blackforecast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu hikayenin sonu bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı artık o genç zengin şeklinde biter demedi demeyin.
hocam bunun babası milyonerinde milyoneri kargoda 25 kuruş için kavga eden adam Zengin olursam karşısına çıkmayı değil marsa göç etmeyi düşünüyorum kurtulmak için

Ulkecell adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sosyal medya mülkün temelidir.
1 tane fake hesap açıp 1 msj attıysam insan değilim inan hayır aksine sormuşlar göster hani fake msjları hangi ney diye oda yok almadım ekran görüntüsü vs. diyormuş bu kadr şeye rağmen bu iddadan o görüntü alınmazmı ??