yalinyalniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanak doğru ayarlanırsa ve kablo da yeterliyse bulur hocam; yoksa sinyal bazlı çok sıkıntılı köylerde.
çanak işime gelmez ya süperbox taşınabiliyor diye alıyorum

Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bende köyde yaşıyorum bu virüsten dolayı malum ve mobil veri kullanıyorum ama cebimi biraz fazla yakıyor. Bu tam olarak nasıl oluyor bir kaynak var mı? Bilgilendirebilir misiniz? Beni hangi firmalar var bu hizmeti veren.
hocam vala köyde bizimde pencerenin yanında çekiyor başka yerde ölü gibi

uydu interneti diye aratmak yeterli; ama biraz masraflıdır söyleyeyim.
Hocam Allah sizi inandırsın koltuğun bir köşesinden çekerken diğer köşesinden çekmiyor çok garip bir olay.

Hocam sanırım yanlış görmediysem tp link uydu anteni 1.300 tl yazıyordu şuanlık kalsın ya
O tek seferlik anten, firmayla anlaşırsanız kiralıyorlar faturaya dahil ederek; fatura bitince de geri alıyorlar.
Bakiunlu38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Letgo Tarzı uygulamalardan Superbox alıp içine Turkcell Hat takıp mevcut konum da hızı test edebilirsiniz. ( Fiyatları 300 TL Civarı )
Test etmeden Superbox alırsanız istediğiniz hızı alamazsanız cayma bedeli v.s uğraşırsınız.

Geçenler de gördüm vodafone sınırsız paket çıkarmış mevcut konum da turkcell çekmez ise faturalı sınırsız internet vodafone hat alıp superbox kullanabilirsiniz (170 TL Civarı ). Ben TT Kullandım 6 ay kadar hızı v.s iyiydi tek sorun kotaydı.
Yada üstteki arkadaşın da dediği gibi uydunet, Fazla da bir seçenek yok gibi.
Dur ben türkcelli arayayım zaten turkcell hariç bizim evin orada çekecek bir hat yok

Paketler uygun gibi ama sanırım kurulum işlemi biraz pahalı hocam ya sağlık olsun mobile devam