Bir önceki konu silindi Arkadaşlar yanlış yere konu actigim için . Neyse asıl konumu sizlerle paylaşmak istedim ortalama daha 1 aylık olmayan oğlum var ve rahatsız . Pandemi nedeni ile ücretsiz izine ayırdılar tekrar ise de almadılar fabrikadan . Şimdi ben annem eşim köyden domates topluyoruz satın alıyoruz kendi elimiz de hijyenik şekilde salça yaparak satmaya çalışıyoruz sırf oğlum için kimseye minnet etmeyelim diye . R10 da konu açtım herkes ailem abim kardeşim bildiğim için kiiii öyle bir çoğu. Neyse geçenlerde bir sipariş geldi adamlar toplu al sat yapıyorlarmış. Bende tek sefer de 50 KG salça istedi 46-47 kg kadar çıkarabildik ailemle gecemizi gündüz ettik o kadar domates satın aldık alın teri dökdük. Siparişimizi belirttiğimiz kiloda olduğunu söyledim ve bana bi adres verdi gönderdim. 3 gün sonra ulaştı mı kargo diye yazdım hayır felan derken kargo adres kabul etmediği için iade geldi ve ortalama 50 KG salça zararım oldu... Neyse numarası fake kendisi fake ben bir hata yaptım elde avuçta bir şey koymadım herşeyim çöp oldu . Bu derdimi size anlatma sebebim de yazının biraz gerisinde söyledim ya burada herkes abim kardeşim en azından çoğu .. Alın terimiz gitti hakkımız da helal değil eğer bu formu okuyorsan ki buna eminim sana asla ama adla hakkımız helal değil sen daha tüy bitmemiş oğlumun hakkını yedin. Yazıklar olsun .. bide pişkin pişkin wp den farklı farklı +1 'li numaralarla yazıyor . Salçalarım nerde kaldı bilmem ne diyerekten . Yemin ederim ki Allah şahittir sana hakkım helal değildir .neyse abiler
Ben iş ariyorum bilgisayardan anlarım elimden her iş gelir . Bilmedigin iş bile olsa 1 kere gosterseniz yaparım . Yakın illerde hamallığa dahi raziyim .ilgilenen bana ulaşabilir mı. Hepinizi Allaha emanet ediyorum.