Merhabalar. Smart spam sisteminin önceki eğitimi çok fazla talep gördüğü için güncelleyip tekrar sizlere sunduk. Bunun yanında bazı hizmetleri de yine kendi bünyemizde sizlere sunmaktayız. Verimsizliği önlemek adına ilgilenebileceğimiz kişi sınırına ulaşınca eğitim tekrar kapatılacaktır.
smartspam.org adresi üzerinden gerekli ayrıntıları görebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıdaki kanallardan iletişime geçebilirsiniz. skype: ouzerkanca@hotmail.com whatsapp: +905312250149 Uyarı: Eğitim en temel seviyeden başlayarak, ileri seviyeye kadar Pinterest ile gelir etme üzerine güncel bilgileri ve kendi çalışma yöntemimizi kapsamaktadır. Konuyla ilgili uzman olanlar için uygun DEĞİLDİR. Dijital içerikli hizmetlerin iadesi söz konusu değildir. Sunucu çözümü için, bu eğitime özel @ilgihost; ile iletişime geçebilirsiniz. Konu, bu bölüme kategori moderatör'ü @TOLQA; 'nın bilgisi dahilinde açılmıştır. Ticari Konudur.Forum kuralları geçerlidir. Herkese bol kazançlar 
1 aylık 100 adet proxyi için 70 tl ödeme yaptım hocam bilginiz olsun, proxyleri siz teslim ediyor olacaksınız sanırım.