Arkadaşlar selamlar,
Penguen dergisi 2012 yılında forumum da bir üye tarafından paylaşılan karikatür için telif hakkı nedeniyle beni mahkemeye verdi.
Dün polis karakoluna giderek ifade verdim. Mahkeme göreceğiz büyük ihtimalle.
Adamlar galiba bu işi ticarete döktü avukatları uzlaşmak istiyorsan 7.500 TL öde geri çekelim diyor

Bu vicdansız Allah'sız insanları Allah'a havale ediyorum. Allah çıkartsın bunları onlardan.
Şimdi bu konu altında penguenin bir karikatürünü paylaşsam r10 domaini kime kayıtlıysa geçmiş olsun 7.500 TL
Velhasılkelam;
Ben bu domaini başkasından aldım ama 2012 yılında domain bende mi değil mi hatırlamıyorum.
Domain 2009 yılında alındı o günden beri forumda yöneticiydim ama domain bende değildi sonradan aldım.
Benim acil bir şekilde domainin kendi adıma ne zaman geçtiğini öğrenmem gerekiyor.
İlk domaini aldığımda
elitbir.net adında bir siteydi yanılmıyorsam o sitede bana teslim ettiler ama artık o firma yok.
Daha sonrasında zaten 30.04.2013 tarihinde isimtescil'e transfer etmişim. (Kısa bir süre kullanıp transfer ettiydim)
Derdimi açıkca yazdım arkadaşlar sizden ricam nasıl öğrenebilirim ben? Bana geçmeden önce whois bilgisi başkasına aitti.
Başkasına transferi edildiğine dair elimde evrak gerekiyor ki mahkemeye sunmam lazım.
Sonucunda paylaşılan tarihte site benim değildi.
NOT: Ayrıca başka bir karikatür sahibi de beni mahkemeye verdi. Penguen'in kankası ve aynı avukata vermişler maksatları para kopartmak.
7.500 TL + 7.500 TL = 15.000 TL istiyorlar