esadbozkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz wordpress ile ilerledik ilçe bazli sitede fakat bir süre sonra urlde id kullanmadigimiza pişman olduk SEO bakımında yerle bir olduk eğer wp ile ilerleyecek varsa id kullansın
id kullanmamak en buyuk kabus bazılarımız için bende o hatayı yaptım birkere. haber sıtemı 12 gün geriden yükledim malesef.

kritik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkçası kovid nedeniyle acele etmiyoruz. Ama wordpress düşünmeye başladık
hocam birtema firmasının birgün yazılımını kampanyalı 399 tlye aldım. ve 2 ay kullandım. sonrasında temayı begendım ve birhaber temasına yükselttim. bazı moduller eklendi. canlıtv futbol basketbol hentbol idda sonucları canlı mac sonucları burclar vs.vs. bunların gelmesı ıle ıyı bır seo hızmetı ıle 2 ay bazı kelımelerde seo calısması yaptım. ve sonuclarını yenı yenı almaya basladım. ayrıca wbots'danda aylık 23 tlye bot aldım sadece iha haberlerını cekıyorum. diğer haberlerı kendım yazıyorum. wordpressden sasmayın. sureklı kendını guncellıyen bır sıstem.(birtema guncellemelerı de cok serı sekılde 30 40 gunde 1 guncelleme eksık hata vs sorunları duzeltme acısından gunncelleme notları verıyorlar. destek sıstemı ıse mın 2 dk max 4 saat ıcınde cevap verıyor)