dnaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok bıraktığım bir iş İSG , benim için sorun değil. OSB dahil İSG olarak sorumluluğum fazlasıyla oldu. Ama mesleği bırakarak yazılıma başladım , bilmediğim görmediğim bir sey değil, kendi elimde boruların arasında ölen birini çektim, adamın gözleri hala aklımdan çıkmaz.

Tek sorun ne biliyor musunuz, o kadar Müslümanlık İslam denilmiş ama birisi çıkıp ta ölenlerin ruhuna bir Fatiha okuyalım elimizden başka birşey gelmez , dememiş. Dedim.
Hocam artık Fatiha okumaktan yorulduk. Kazaya ve kadere sonuna kadar inanıyorum. Ama bu işler artık kaza ve kaderle açıklanır mı bilemiyorum. Her yerde ihmalkarlık,adaletsizlik,kabadayılık, sahte Müslümanlık(ki ekmeği götüren burdan götürüyor kimse kusura bakmasın, ya da baksın zerre umrumda değil),riyakarlık, psikopatlık, sahte namusçuluk(bir önceki maddeyle birebir bağlantılı).
Biz bu dünyaya sadece Fatiha okumaya gönderilmedik. Sorgulamaya, üretime,değişime gönderildik.Ha Fatiha yine okuyalım, ama neden böyle oldu, ülkede ne oluyor, neden her gün bir ihmal nedenli kaza oluyor sorguladıktan sonra okuyalım.