dadaskral adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya bu Müslümanlığı dibine kadar yaşayanlar nerde Allah aşkına? Ne yazılsa ne edilse "Kardeşim Müslümanlığı doğru yaşadığını nerden biliyorsun?" yazılıyor. Nerde ya bunlar? Hangi ülkedeler? Ne başarıyorlar? Neden eleştiri kaldıramıyorsunuz? Ben de bir Müslümanım da, nerde abi bu gerçek Müslümanlar?Herkesin ağzında biz gerçek Müslüman değiliz lafı bilmem ne. Bana deyin ki yav kardeşim şu ülke de, şu şehir tamamen Müslüman ve bak ne güzel yaşıyorlar. Kim bu tarikatlar? Ne yapıyor, ne başarıyorlar? Neden tarikat denildiğinde akan sular duruyor?
İster Müslüman ol İster Hristiyan İster Budist
Sen Allah (c.c) ile arana bir şey (hoca - tarikat - kişi - kurum vs) koyduktan sonra hangi dini yaşıyorsun???? Hocanın yada tarikatın sana dayattığı dini... Sonra akıl terk.. Dini bile bir başkasının dediği şekilde yaşayan adam ne üretebilir?
Matbaa gavur icadı olur , TV cin icadı olur , okul düşman olur, bilim siyonistlik olur....

İlk ayeti OKU olan bir dinde OKUMA diyen insanlar ve dini dibine kadar yaşayanlar???
Elhamdülillah Müslüman'ım ama birisi tarikat diyorsa bilmem ne hoca , bilmem ne şıh diyorsa ellerimi açıp aynı duayı ediyorum... "Senin yolladığın bu kusursuz dinde böyle münafıkları temizleyemediğimiz için affet bizi Yarabbi"

Gelelim kardeşimizin yazdığı ilk mesajdaki yazıda polemiğe sebep olan (daha doğrusu İSLAM'ı özünde olduğu gibi değilde ŞIH beyi ne diyorsa onu yalayanların çıkardığı polemik) kelime : MÜSİAD

Şimdi bu MÜSİAD amcalar diyorki.. Birader bizimle ticaret yapacaksan ilk önce MÜSLÜMAN olman zorundasın... yoksa kapımıza dahi gelemezsin...
İyi de İSLAM bana emri var : İnsanları ayırt etme hepsini ALLAH (c.c) yarattı... Adam 40 yıldır kafir yaşadı ama cennete gitti... kıssası çok uzun merak eden bilimum islami sitelerde okur... Eeee ya Hak kitap Kuran'ı Kerim'e karşı gelecem sen Müslüman değilsin tüüüü pisss senle ticaret yapmam diyeceğim (Peygamberimiz örnek olarak Yahudiler ile ticaret yapmışken) ama sırf müslüman olduğu için Soma'da , Hendek'te, Ereğli'de, Simav'da, Ergani'de, Erbaa'da insanların ölmemesi için gereken tedbirleri adam olsunlar ölmesinler çok para yapamam bir insana o kadar yatırım diyen ve benzeri laf eden amcalar ile ticaret yapacağım??

din üzerinden tartışma açan arkadaşların bilerek yada bilmeyerek bilinçaltında oluşan sıkıntı sen benim X'ime (tarikat - hoca - patron her kimse) laf edemezsin... O olmazsa ben zaten İslam'ı bilmiyorum ya dinsiz kalırsam korkusu... O zaman kim ölüyorsa ölsün benin X'ime zarar gelmesin...

Baya bir grup laf edecektir ama İSLAM KUSURSUZDUR MÜSLÜMANLAR DEĞİL

İSLAM'A LAF EDİLSE SAVAŞ ÇIKARTIRIM AMA BUGÜNÜN MÜSLÜMANLARI MAALESEF MADEM O KADAR KALİTELİ ŞU SORULARA CEVAP VERİLSİN;

NEDEN İSLAMİ ÜLKELERDE KUMARI DEVLET YÖNETİYOR?
NEDEN KOCA ARAP YARIMADASINDA ŞEY KADAR İSRAİL ORTALIĞIN ANASINI AĞLATIYOR
NEDEN SUUDİLER, MISIR VE DAHA BİRÇOK İSLAM ÜLKESİ ABD & İSRAİL ÖNÜNDE EĞİLİYOR?
YÖNETİCİLER MÜSLÜMAN DEĞİL SATILMIŞ DEMEYİN MEVZU YÖNETİCİLER DEĞİL HALKLAR... YÖNETİCİLER KÖTÜ OLABİLİR HALK O YÖNETİCİLERİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA.. İYİ OKUYUN TEFSİRLERİ BU DA İSLAM'IN EMRİ....
İSLAM KUSURSUZ BİR YAŞAM BİÇİMİ, BİLİM VE İLİM EMREDERKEN GÜNÜMÜZDE 1 TANE ALLAH RIZASI İÇİN 1 TANE İSLAM ÜLKESİ SÖYLEYİN BUNUN %25'İNİ YAPAN

O ZAMAN KUSURA BAKMAYIN TIPKI MÜSİAD'DAKİLER GİBİ HEPİMİZ MÜSLÜMAN GİBİ GÖRÜNEN, MÜSLÜMAN MASKESİ TAKAN AMA UYGULAMAYI AKLIMIZA GETİRMEYEN BİR GÜRUHUZ..

Dilim serttir kimse kusura bakmasın bu konularda pek topa da girmem.. Ama ülkemde 19 milyon yabancı istihbarat cirit atarken, her gün İslam bizzat Müslümanların eliyle kötüleşirken susmak en büyük İNKAR olurdu. Mübarek Cuma Günü Rabbim herkesi İNKAR'dan ve İNKARCILARDAN korusun. Amin.