ben gecen ay anasayfama degilde tek sayfaya toplam 500k pin atmistim banlanma yoktu. Yeni mi basladi bu tek sayfa pin atinca ban?
ya siz başka mecralardasınız ya da pinterest size ayrı bize ayrı davranıyor

o hesap hala aktif mi?
hocam sende her şeyi kesin sen biliyormuşsun gibi bi hal görüyorum pek çok başlıkta bu huyu sürdürüyorsun. bence bu konuda biraz durup düşün, çoğu şeyi bilmediğinin ve yapanların nasıl yaptığını da onlar anlatmayacağı müddetçe bilemeyeceğinin farkına var, kesin hükümlerden vazgeçerek sakin bi dille diyalog kur derim. bu bakış açıları sana zarar verir, burada olmazsa günlük hayatında zararını görürsün. her şeye doğruyu sen biliyormuşsun gibi yaklaşma. pinterest ekiplerinde çalışanlar nasıl mühendisler, yazılımcılarsa bu işlerle uğraşan da bi dünya mühendis, yazılımcı var. birisi tutar öyle bi kod yazar ki tüm botları gerçek, sorunsuz sitelere yönlendirirken gerçek kullanıcıyı da kendi linklerine yönlendirir. pinterest ekibi de bi dünya işle uğraştığı için aradan kaçan bu detayları farketmez. adam da bu sürede yürür gider yaptığı işi yapan başkaları da olmadığından sessiz sessiz yürütür gemisini. insanların bilgi birikimleri hakkında fikir sahibi olmadan kesin tahakkümlerde bulunmayın derim. bunlar sadece gözlemlerim neticesinde bi öneri, alıp almamak size kalmış. bol kazançlar.
işte mesele burada kopuyor. 18 yaşındaki ergeni aldatabilirsin ama ben yemem. insanları yanlış yönlendirip ben u işin uzmanıyım ayağında çoğu kişi. laf değil örnek gösterin inanalım.