Bu yorumu 8 yıldır profesyonel iş güvenliği uzmanı yazıyorum.
Sakarya'da MÜSİAD şube başkanına ait fabrikada yaşanan patlamada ölenler sonrası, patlamadan önce istifa eden iş güvenliği uzmanını tutukladılar...
Profesyonel iş hayatımda "müslüman" takmasıyla iş yürüten iş adamları, brokrat ve siyasetçilerin ne kadar rezil insanlar olduklarına bizzat kendim şahit oldum.
Hiç bir şekilde profesyonellikten uzak, tum işlerini birilerinin sırtına yaslayarak yapan bu rezil insanlar yüzünden, tek amacı evine ekmek götürmek için çalışan vatandaşlarımız hayatını kaybediyor, tutuklanıyor. Bazıları hayatlarıyla bedel öderken bazıları tutuklanarak mağdur bırakılıyor. Bu tutuklamalarda (arkasında kodaman kişilerin bulunduğu işletme ve kurumlar) çoğunluğunda, temelde kusuru olmayan uzmanlar ve teknik personel sorumlu tutuluyor.
Bu dinsel sadet zincirine üye olan rezil insanlar yüzünden, ülke de önlemler alınmıyor, alınamıyor.
Gerek soma, gerek tren kazaları, gerekse dün yaşanan taşıma sonrası olan patlama yukarıdakilere örnektir.
Özel bir işletmeye ait patlayıcı maddelerin sevk ve imha edilmesinde devlet kurumlarının kullanılması yasalara aykırıdır. Bu sevk ve imha için özel ekipler kullanılmalıdır ve önceden planlama yapılmalıdır.
Açıkça görülmektedir ki, askerlerimizi göz göre göre ölüme yollamışlar (guvenlik için gidiyorlar fln hikaye. Neyin guvenliği).
Peki bu patlama sonrası kim tutuklanmalıdır?
boş konuşmanız için teşekkür ederim ama bir şey soracagım konunun Müslüman olmakla alakası ne ? Yanş ben çıkıp desem ki x tarikattanım bu olayde benim fabrikamdan oldu x tarikatımı suçlayacağız. Nereden biliyorusun Müslümanlığı dibine kadar yaşadığını ? sen mi yanındaydın. Senin ki dine duyduğun nefreti kusmak için bahane arayışı.