Hocam fotoyu görünce şaşırdım şirket sahibinin linkedinden paylaşımını görmüştüm hep birlikte fotoğrafınız var belkide içlerinde sende vardın
Saolun

Fotoğrafı çeken bendim
bu sektörün dropshipping eğitimini insanlar ************** gibi kullanıyor emin ol eğitim satanların çok büyük kısmı ya hiç dropshipping yapmamış yada dropshipping yapıpta para kazanamamış lose yapmış insanlardır
benim dropshipping açısından soruların her birini cevapladım yeri geldi eğitim verdiğim insanlarda oldu işin tuhaf kısmı nazım ekim kaya dolandırıcısının sitesinde bulunan shopify fotoğraflarının %75'i benim ders verdiğim insanların kazanç görselleri biz bunları bi ara facebookta paylaşıp makara kikiri yapıyorduk fotoğrafların çalındığını öğrendiğimden beri uğraşıp duruyoruz hala sonuç alamadık çünkü adam yurt dışında ve hakkında suç duyurusu bile tutmuyor
bu sektörde para vericekseniz eğitime değil bilgiye para verin öyle uç noktalarda bilgiler var ki bunları kimse paylaşmaz bunlara para vermeniz mantıklı olur ki bu bilgilerde öyle 400-500 tl değil 25 tl 100 tl falan etmeli çünkü sonuçta bu camiada herkese ekmek var bana sorsan neden ürün analiz eğitimi yapıyorsun diye çünkü dropshippinge ilk girdiğimde reklam sermayem yoktu tek kuruş yoktu o şekilde kazanç sağlamıştım şimdi ise reklam sermayesi çıkarıp tekrar girme niyetindeyim 1,buçuk aya askeriz ama işte
Hocam onlar süslü hayallerin maymunu, dropshipping sürdürülebilir bir sistem değil. Tutunamayan adamlar eğitim satıyor.