TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küçükçekmece de yaşayan biri olarak....
Küçükçekmece Gölünü mahvettiler.
Park bahçeler perişan durumda..
Bir de köpek katliamı...
CHP'li belediyeden bırakın memnun olmayı gelen gideni aratıyor...
Çekmecede yaşayan birisi olarak...
1. BLUELAKE diye ucube bir şeye izin verdi k.çekmece meydanını tümden yok etti...
2. Meydandaki insanların nefes aldığı yerdeki ağaçları kesti biçti ortada ucube bir yer bıraktı...
3. Birinci deprem bölgesi olan yere 15 katlı bina ruhsatı verdi...
4. Heryerde belediye başkanı resimleri görmekden gına gelmişti...
5. Soğuksu ve Kanarya MARMARAY istasyonu yapılmadığı için o kadar şikayet olmasına rağmen dönemin başkanı TEMEL KARADENİZ kolunu kıpırdatmadı...İnsanlar mağdur şu anda o bölgede
6. E5 Yanyol SSK arazisi kupon denildi METALYAPI konuta deviri yapıldı Hangi dönemde acaba oldu bu iş ?
7. Kanarya bölgesine gram yatırım yapılmadı ? Oturanlar çok iyi bilir...
8. Mezarlığın olduğu kısımı MARMARA ÜNV. arazisini TOKİ devir etti ve şu anda çatır çutur ağaç katliamı yapılıyor...
Ön tarafına cami yapıp arkadaki araziye BİZİM MAHALLE diye 1+1 daireli 400 binden satışa çıkarıyor, Ağaç dikseniz park yapsanız olmazmıydı oraya ? ...

ve son olarak eleştirirken öncesine bakmak lazım.Sahil ve kesimi AKP belediyesi zamanında'da aynıydı 1 tane yatırım görmedim.K.çekmece en büyük zararı AKP döneminde aldı.Her yer betonlaştı.Ağaç olan yere bina dikildi.park olan yere bina yapıldı (Soğuksu istasyonu üstü) Sahilde park olan yerler kiralanıp cafe yapıldı (Sahil girişi,ve devamı).30 yıldır k.çekmece'de oturuyorum çocukluğum geçti burda.Şu anda yaşanılmaz hal aldı.

AYRICA bu vicdansızlığı yapanlar belediye çalışanı olduğunu düşünmüyorum.Sırf CHP'li belediyeyi karalamak için yapıldığını düşünüyorum.2 tane poşet görülüyor diye belediye nasıl suçlanır ???