Teslatech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herifin biri 24 yaşındayken 14 yaşından beri tanıdığı 17 yaşında bir kızla flört etmeye başlamış ama cinsellik olmamış hayatlarında kız 21 yaşına gelmiş erasmusta tanıştığı muharremle 2 haftada ilişkiye girmiş bu enayi adlı arkadaş da ben 7 yılda sana hiç dokunamadım bana hiç nude atmadın gittin 2 haftalık herifle yattın diyip akli dengesini yitirip Twitter de yüzlerce tweet atmaya başlamış mevzu bu
Babyyoda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adanalı Tu(c)e akta(s) aklıma bu olay geldi nedense ekşi sözlük ve İncinin efsanesiydi
hibravez adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam çocuğun biri öykü diye biriyle çıkıyor ve yanılmıyorsam 3 yıl birliktelik yaşıyorlar, sonra bu kız erasmus ile yurtdışına okumaya gidiyor ve orada muharrem adında biriyle birlikte oluyor. Çocuk da bunu öğreniyor tabii ve twitterda 300+ tweetlik flood atıyor. Haliyle halkımız varını yoğunu bırakıp magazin ve dedikoduya koştuğu için kısa sürede çocuğun bu tweetleri gündem oluyor. Ben de merak edip tweetlere baktım korona yüzünden ülkesine dönemeyen vatandaş bekliyordum ne çıktı
SAMATO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ha anladım hocam çok teşekkür ederim
biOyun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekolojinin anasını ağlatmışlar, prim kasacaksın yemeyenin malını yerler
Emirr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burda da trend olur bu 😂
merak ettim araştırdım biraz daha öykünün hesabı enayinin fotoğrafı muharremin instagramını buldum ama kesin değil ortalıkta paylaşıyorlar konuya eklim mi merak edenler için