Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam merhaba, modeminizle ilgili ping vs. sorunu yaşıyorsanız ve türk telekom ekipleri ısrarla hattınızda sorun yok diyorsa eğer, modeminiz aşırı ısınmadan dolayı kafayı yiyordur muhtemelen.

Yaklaşık 2 aydır aynı sorunu yaşıyorum ve her seferinde hat değerleriniz çok iyi diyip başlarınsan savıyorlardı, bugün itibariyle bu laptop'ların altına koyulan fanlı soğutuculardan koydum modemin altına, modem buz gibi şu anda ve normalde günde 50 sefer kopmadır pingdir sorunu olan internet canavar gibi çalışıyor.

Bu tavsiyemi uygulayın kesinlikle sizin de sorununuzun çözüleceğini tahmin ediyorum.

Bu adamların verdiği modem çok dandik olduğu için az birşey ısındığında internette problem oluşturuyor, ama makinayı soğuk tutmayı başarırsanız sorununuz çözülür.
En azından bende böyle oldu.
Bulduğum çözüm, modem ve aldığım hız ekte hocam, dediğim gibi bu çözümü kesinlikle uygulayın derim. Hele ki modeminiz benim modemimle aynıysa..

Eğer uygularsanız, sonucu buraya yazarsanız çok memnun olurum
Hocam bu millenicomun kendi modemi mi? Markası ne bana tılgın takılacağını söylediler. Bu tılgına benzemiyor da