Aynısı benim de başıma geldi, ilk kez geçen sene bu sağlık sorunuyla karşılaştım. Böyle ne hikmetse sadece sağ kulağımın en dibinde sanki sudan baloncuklar varmış da patlıyormuş gibi bir hissiyat yaşıyordum. Böyle göz seğirmesi gibi kulağımın içinde bir şey atıp duruyordu ve çok rahatsız ediyordu. Kişisel bakımıma önem veren biriyim ve genç de birisiyim. İlkinde çok rahatsız olmuştum, uyurken rahatsız ediyordu ve uzun süredir devam edince doktora gittim. Doktor kulağımı inceledi, hiçbir şey bulamadı. Sonrasında her iki kulağımı da her ihtimale karşı yıkadı. (Yıkarsan sürekli yıkamak gerekiyor tamamen saçmalık, iki sene oldu yıkatalı bir daha hiç yıkatmadım ve yıkatma ihtiyacı da duymadım. Hiç yıkatmamışım gibi yaşıyorum.) Bu arada sağ kulak doktor muayene ederken atmazken, doktordan çıkıp eve giderken başladı mı tekrar atmaya Her neyse bir süre daha katlandım ve sonrasında kendiliğinden geçti. Birkaç hafta önce tekrardan sağ kulağımda ritimsiz bir şekilde atmaya başladı. Bu seferki çok kısa sürede düzeldi. Nedenini ben de bilmiyorum ama bunlar benim deneyimim. Şahsen öncelikli sebebin stres olduğuna inanıyorum. Bir diğer sebep de çok fazla kulak üstü kulaklık kullandığım için olabilir diye düşünüyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar sebebini öğrenince beni de bilgilendirirse sevinirim.