kochero adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakın ben burada sadece yasal bir satış yapıyorum, onun dışında bir hevesim yok. Konuyu uzatmanın da anlamı yok. Kendileri ne dediyse ben onları yazdım, ne eksik ne fazla. Fikri mülkiyet hakkının sahibi onlar, onlar size bu yetkiyi veriyorsa iddia ettiğiniz gibi size de hayırlı satışlar. Aranızda bununla ilgili bir yazışma varsa, bana iletebilirsiniz. Tüm içeriği baştan düzenlerim, benim söylediğim konuların da yazışması var. İyi geceler.
Bakınız, benim burada müdahale ettiğim yer mevcut lisansı olupta satanlar *********** gibi yazdığınız kelimelerdir. Money Robotun Türkiye'de bir çok kullanıcı vardır ve bu konuda herhangi bir kişi parasını ödediği bir şeyi, kullanmayacaksa istediği fiyata satar email adresiyle birlikte. Bu yüzden de bu tavrınız hiç hoş değil.

Size tavsiyem biraz daha bilgi edinip öyle devam etmenizdir. Bendeki yazışmaları okumaya kalksanız min olunr 1 ayınızı alır o yüzden de size hiç bir şey iletme zorunluluğum olmadığı gibi, bilfiğim ve çok iyi tanıdığım bir ürün hakkında da yanlış bilgi vermesini kimsenin istemem bu kadar açık ve nettir.
Umarım anlamışsınızdır size başarılar dilerim tekrardan. Ayrıca kendinize Türkiye'de tek satıcı olmadığınızı bildiririm.