backlink de çıkabiliyorsanız tadından yenmez
Bir tanesini bana verebilirsiniz. 🤣
Bize dağıtabilirsin mesela, güzel bir kampanya
bende almak isterim şahsen.
R10 da sınırsız drive ı olmayan 2-3 kişi kalmıştır onları bulursan drive satabilirsin.
Öğrenci programlarına kaydolup satış yapılabilir, çoğu kişi öyle yapıyor.
Bende sınırsız edu mail açabiliyorum konu takip
Cekilisle dagitabilirsiniz 😁
Banada gönderir misiniz hocam? Paralı mı?
Dizi sitem icin kullanmak istiyorum ama risk silinirse emekler bosuna gidecek
Satış dışında pek de bir işe yaramıyor edu mailler.
Uzun zaman araştırdım edu mail açmayı ama hep bir şeyler eksik yaptım açamadım şimdi işi otomatik olarak yapmaya başlasam da son olarak okulun onay vermesi gerekiyor.
Bir tane bende hediye alabilirim
Gİthub açılabilse çok kazanç sağlardınız ama orada onay istiyor.
Autocad lisansı oluyor mu deneyebilirsin büyük para kırabilirsin mimar, mühendislere vererek. Mubi film sitesine üyelik oluyor mu deneyebilirsin. Okulun adobe ile anlaşması olabilir photoshop vs oluyor mu deneyebilirsin. Microsoft programları veriyor olabilir powerpoint word tarzında deneyebilirsin. Çünkü okullar farklı farklı firmalarla anlaşabiliyorlar.
Hocam eğer elinizde fazla var ise bir adet verebilir misiniz ?
Herkes yalan dolan uyduruyor bi şekilde yok üni de tanıdığım var yok IT departmanındayim vsvs
Üstte yazan arkadaş sınırsız shared drive linki paylaşmış inanamadım. Birde bunu parayla satan var
Edu mail satın bizlere 😂💫
Bizde faydalansak fena olmaz.
Edu mail bana da verebilir misin? Ücreti neyse veririm
Botu geçen hafta azureye kurup çalıştırmıştım şimdi kurulum yaşamıyorum -python hakkında bilgim çok az- kurulumda yardımcı olacak arkadaşa botu ve ya edu mailler verebilirim. Python kurulumunda yardımcı olabilecek arkadaş var ise PM atabilir