Bu bomboş dediğiniz filmin yönetmeni Ridley Scott. Hani 9 tane oscarı olan,
Blade Runner, Gladiator ,Kingdom of Heaven ,The Martian gibi filmlerin yönetmeni. Bomboş dediğiniz film oscar almış. Dalga geçip turist ömer mi bu ya dediğiniz robot için adam 25 yıl sonra Prometheus ve Alien: Covenant filmlerini çekti. Bomboş dediğiniz hikayeyi adamlar öyle bir ilerletti ki çok övdüğünüz predator ile birleştirmeyi düşünüyorlar. Alien vs predator filmleri de var. Adamlar prometheus ve Covenantta hikayeyi insanın yaradılışına götürdüler.
Eleştirinizi yine yapın ama bomboş eleştiri yapmayın. Bir film eleştirisi böyle olmamalı.
Benim yorumum 1979 alien filmi için. Diğer filmler veya oscarlar başka konu. 1979 alien bana göre bomboş bir film. Ne yaratıkta bi çekicilik var ne oyuncularda nede filmin konusunda. Oscar alması beni ilgilendirmiyor ben bana verdiği keyfe bakıyorum. Filmi beğenmedikten sonra dünyanın bütün oscarlarını alsa ne fayda. Alien vs predator filmindede alien tırttı. O filmdede yine predator ortamın kralıydı.
Dünyanın En Boş Beleş dediğiniz film Oskar almış ,imdb 762Bin oy alıp 8,4 puanı var.
Siz Alien ı izlediğinize eminmisiniz?
Oscar almasının benim için anlamı yok. Oscar alması onu harika film yapmıyor. Bence hem canavar hem normal oyuncular hemde hikaye anlamında çok boş bir film.
Bu arada tekrar yazayım. Bu benim film hakkındaki görüşlerim. Siz beğeniyorsanız beğenin beğenene lafım yok. Ama benim için bomboş bir film 1979 alien. Hiç öyle abarttıkları değeri bulamadım filmde.