Merhaba arkadaşlar; normalde elimde makaleler oldukça satış konusu açıyordum ancak sanırım hazır makale satış sistemi değişmiş. R10'da uzun süre yazarlık yapmış birisiyim. Özellikle son dönemlerde sadece eğitim konulu içerikler hazırlıyorum. Piyasanın en popüler eğitim sitelerinde yazılarım yayınlanmış ve r10'da halı hazırda düzenli içerik ürettiğim düzenli müşterilerimde bulunmaktadır. Bu işi hobi olarak yapıyorum ve o yüzden sadece bilgim olan konularda bilgi aktarımı sağlayabilmek amacıyla yazıyorum. Bu özelliği zaten yazıyı okuyan herkesin az çok anlayacağını tahmin ediyorum. Yazılarıma kefilim, bu yüzden okuyup yazıları beğenmediğini söyleyen her arkadaşa saygı duyar ve kullanmamak kaydıyla yazıları geri alma garantisi veririm. (Suistimal edildiği takdirde şikayet hakkımı saklı tutarım.) Örnek yazılarımı merak eden arkadaşlara iletebilirim.
Eğitim Konulu Yazılarım;
1) Tubitak 2244 Bursiyer Programı ---> 612 Kelime - 12 TL
2) YÖK2000 Bursiyer Programıı ---> 454 Kelime --> 9 TL
3) Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Tanıtımı --> 521 Kelime --> 10 TL
4) Tekstil Mühendisliği Bölüm Tanıtımı ---> 442 Kelime ---> 8 TL
5) 2021'in En İyi LGS Soru Bankaları ---> 341 Kelime - satıldı.
6) 2021'in LGS Sınav Formatına Uygun En İyi Denemeleri --> 311 Kelime - satıldı
Hepsini alacak arkadaşa ---> 50 TL
Uçak mühendisliği mezunuyum ve hali hazırda bir şirkette CFD Aplication Engineer olarak hizmet vermekteyim. Savunma sanayiye birçok proje üretiminde aktif olarak görev almış birisiyim. Bölümümle alakalı olduğu için özellikle havacılık sektöründeki gelişmeleri de aktif olarak takip ediyorum. Hazırladığım yazılarda bilgili olduğum için teknik bilgi ve bazı fonksiyonların çalışma sistematiği gibi mühendislik bilgisi gerektiren birçok ayrıntıya da yazılarımda yer veriyorum. Bu konuda çok sık içerik üretmiyorum. Çünkü oldukça fazla vaktimi alıyor ve tüm bilgimi de çoğu zaman yanlış bilgi vermemek adına teyit etmem gerekebiliyor. Bu yüzden de bu kısımdaki yazılarım eğitim yazılarına göre daha pahalı olacaktır. Örnek yazılarımı merak eden arkadaşlara iletebilirim.
Savunma Sanayi Konulu Yazılarım;
1) MALE SINIFI SAVAŞAN YERLİ İHA ANKA-S ---> 1074 Kelime - 30 TL-
2) Savunma Sanayide CFD Uygulamalarının Yeri ---> 654 Kelime - 20 TL