Ohhh ben ***** kaynıyor wordpress diye konu açtım 2 yıldır kendimi yırttım kimse umursamadı Wordpress kategorisine bir moderatör atadılar moderatör arkadaşımız konulardan bir haber şikayet ediyorlar kullanıcı ile konuşuyor ama insanlar yine satışa devam ediyor. Daha konumu bile uplamıyorum artık yıldım çünkü isteyen arıyor buluyor lisanslı ürününün ücretini ödeyip hizmetini alıyor.

50TL'ye site kuran arkadaşlar var ama gelin görünki yıllanmış şarap olan üyeler bile onlara iş yaptırıyor sonra dönüp dolaşıp geliyorlar yok bizim sitemiz hacklendi, yok bizi mahvettiler. Daha beter olun yapanda yaptıranda hak yiyor çıkacak elbet bir yerden. Bilmiyordum vs diye bir şey yok instagramda post gezip milleti izleyeceğinize açıp 2 makale okuyun bakın ne doğru ne yanlış.

Grafik kategorisinde bir kural var selam verdiğin an uzaklaştırma alıyorsun ama wordpress kategorisine nedense bir düzenleme gelmiyor.

Şikayetçi olunan arkadaş demişki "Biz site satmıyrouz xml satıyoruz diğerlerini hediye ediyoruz." Oldu bende danışmanlık diye 500 liraya hizmet vereyim herşeyi ***** hediye edeyim bu nasıl mantıktır. İnsanların akılları ile oynamayı bırakın artık şark kurnazlığı yaparak ticaret yapmayın drüst olun müşterilerinize karşı.