Arkadaşa, özür babında konu aç denilmedi.
Sadece, işine geldiği gibi ssler alıp atmış.
Arkadaş, mahkemeyle tehtid edilmedi. Dilekçe yazılmıştı, arkadaş özelden mesaj attı durumunu bildirdi, bizde mahkemeye vermekten vazgeçtik.
Konuyla ilgili: R10 Yönetimi şuanda ilgileniyor, Gün içinde bir açıklama yapılacaktır.
Temayla ilgili, tüm kanıtlar sunulmuştur.
Herkes, kendince yorum yapmakta. Konunun sonuçlanmasını ve açıklamayı hep birlikte bekleyelim.
Birde, Firma olduğumuza inanmayanlar için birşey soracağım,Madem Firma Değiliz, Nasıl PAYTR'yi aynı gün sitelere entegre ediyoruz?
Arkadaşa avukatınız ile olan yazışmaları da bakın derslerinize iyi çalışırsanız bu arkadaş gibi avukat olabilirsiniz demek için yazdınız herhalde. Karşınızda çocuk var gibi düşünmeyin rica ediyorum buradaki kişilerin çoğu emin olun sizin düşündüğünüzden çok daha fazla zeki. Ayrıca avukat ile her şeyi whatsapp ile görüşmüşsünüz maşallah ama reklam bütçesi kısmını göremedim ve buna rağmen avukat arkadaş foruma verdiğiniz ücrete baya hakim. Avukatınızın da buraya size destek mesaj atanlardan birisi çıkması durumunda zerre şaşırmam açıkçası. Madem firmasınız neden devlet sırrı gibi saklıyorsunuz. Neyse bizi bu kısmı ilgilendirmez. Bizim takıldığımız konu arkadaşı sessiz sakin diye sindirmeye çalışmanız. Konuyu sık kullanılanlara ekledim düzenli takip ediyorum eğer bunca konuşma ve kanıta rağmen ceza almazsanız forum yönetimi bana adaletten bahsetmesin bu saatten sonra. Uzun süreli -ki bana göre süresiz olmalı banlanmanızı dört gözle bekliyorum.