Omurbui adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşa, özür babında konu aç denilmedi.
Sadece, işine geldiği gibi ssler alıp atmış.
Arkadaş, mahkemeyle tehtid edilmedi. Dilekçe yazılmıştı, arkadaş özelden mesaj attı durumunu bildirdi, bizde mahkemeye vermekten vazgeçtik.
Konuyla ilgili: R10 Yönetimi şuanda ilgileniyor, Gün içinde bir açıklama yapılacaktır.
Temayla ilgili, tüm kanıtlar sunulmuştur.
Herkes, kendince yorum yapmakta. Konunun sonuçlanmasını ve açıklamayı hep birlikte bekleyelim.
Birde, Firma olduğumuza inanmayanlar için birşey soracağım,Madem Firma Değiliz, Nasıl PAYTR'yi aynı gün sitelere entegre ediyoruz?
bütün mesajları okudum. yaptığınız sindirmeyi en iyi ben bilirim, zamanında çalıştığım bir oyun şirketi sizin gibi, birisi şikayet etmeye başladığı an hemen dava açarız çekiyordu 15-18 arası cocuklarda özür dileyip susuyolardı güzel dümen kurmuşsunuz wpden falan yazılanlar gerçekten komik olmuş. W*rez cıkarsa zaten banlanırsınız çıkmazsada kanser hastası birisine yaptıklarınızdan sonra forumda pek satış yapabileceğinizi sanmıyorum. Umarım kim haklıysa o çıkar bugun yönetimden. konu sahibide salak bir adam değil, belli ki özür ayağına ifşa etmiş sizi çok akıllıca bir haraket