arkadaşım konu açarken birilerinden icazet mi alacaksın. YİNEMİ BU KONU YAAAAAAAAAAAA.. gibi saçma sapan yorum yapan kişilere bile cevap vermek zorunda değilsin varsa sıkıntısı olan engeller açtığın konuları da görmez..
Katılıyorum görmek istemediğiniz konuları engelleyin ya da görmezden gelin. Bu kadar basit. Anladığım kadarıyla arkadaş ciddi bir hastalık baş ediyor. Ben aynı durumda olsam ben de aynısını yapardım diye düşünüyorum çünkü içerisinde bulunduğu hastalığın tedavi sürecinde en ufak bir can sıkıntısı, moral bozukluğu bile hastalığın birden bire artışında büyük etki oynar. Arkadaşı dava etseydi bir şey çıkmazdı orası kesin ama mahkemeye çağrıl ifade ver vs derken bunlar can sıkıcı süreçler ki anladığım kadarıyla arkadaş naif bir kişilik ve daha önce böyle şeyler gelmemiş başına. Yönetimin artık bu konuyu çözüme kavuşturup gerekeni yapması lazım bence. Hiçbir şeyden ceza almasa bile arkadaşı tehdit ettiği ve özür konusu açtırmasından kaynaklı bile süresiz ban almalı. Arkadaşı da tebrik etmek lazım özür konusunu güzel açmış böylece firma olduğunu iddia eden kişi olayı kapattırmaya çalışırken artık neredeyse tüm forum biliyor.
Konuyu okuyan arkadaşlar destek amaçlı yorum yazsın ki bu konu arkalarda kalmasın gerekirse günlerce popüler konularda çıksın böyle şeylerin basit olmadığını firma sahibi ve bu zihniyetteki herkes görsün.