Merhabalar, daha önceden de konu açtım bilgisayar önerisi için fakat aradığım cevaplar gelmedi. Bu konuda laptop önerisi istiyorum.
Kullanım amacım : Oyun, yazılım programları ve grafik programlarını kasmadan donmadan kullanmak.
Bütçem : 8000 TL
Şu an için monster abra düşünüyorum fakat daha uyguna aynı özellik var ise onu alırım.
2 dakikanızı ayırıp yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kesinlikle oyun için laptop önermem monster çok iddialı açmayan oyun olursa geri alalım diyor fakat ben oyunda masaüstünden yanayım yerim yok diye gidip ps4 pro almıştım altından daha değerli yatırım yaptım

aldım duruyor kenarda, espirisi bir yana ben laptop önermem çok sorun yaratıyor masaüstünde istediğini yapar eder değiştirir rahatla oynarsın ;
toplama istersen youtuberlerin topladığı bir bilgisayar vardı yorumum bulunsun istersen araştırır dönerim forumdan tanıştığım bir arkadaşla en mantıklısı o olduğunun kararına varmıştık hatta kendi aldı şuan oynamadığı oyun yok bütçende iyi ben almak istediğimde 4800 tl di sonra 5300 tl ye çıktı şuan ne kadardır bilmiyorum ama istersen bulurum.