aykutavsar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İphone 6S iyidir. İkinci el almanızı tavsiye ederim veya 2300 TL civarı sıfır Note 9S 6/128 modelini öneririm.
İkinci el alacağım hocam, ansızın olduğu için 2 - 2.5K 'ya çıkamam. Yokluğundan değil piyasa sakat.

mrduck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkinci alın temiz. İphone candır bence.
Güzel yorumlara devam ediyoruz

UnLoader adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam 16gb gerçekten sorun. Ben 16gb +50 icloud kullanıyorum ama uygulama yükleyemiyorum yer oomadığından. 6s zaten 32gb ile geliyor. Eğer sıfır almayacaksanız 6si xiaomi mi 9t pro alın
Banka uygulamaları, instagram, facebook, twitter, navigasyon ve whatsapp açsa yeterli hocam Fotoğrafla falan işim yok zaten prof kamera var.

DSajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 5 senedir kullanıyorum hiç bir eksiklik yaşamadım gidene kadar devam
Teşekkürler hocam

endoret adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 gb almanızı asla tavsiye etmem. bütçe ne biliyorum. bu arada ios 14 6S'e gelicek ama ios 15 gelmez muhtemelen.
Bütçe olabilecek en düşük bütçe diyebilirim. 2 Ay önce iMac aldım, bu ay klima alacağım, araç 3.5K yedi.. İçeri girmeyi düşünmüyorum

PPuNisHeRR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 gb kullanıyorum. ilk aldığımdan beri ios 10 sürümünü kullanıyordum 1 hafta önce 13.5 sürümüne güncelledim. Telefon adeta yenilendi. Şuan çok memnunum. Hiçbir donma kasma vb. bir durum yok. 3 senedir bende aynı ilk günkü gibi. Tek sıkıntısı şuan batarya %26 oranında yıprandı. Ve 16 gb olması çok büyük bir sıkıntı biraz daha fazla verip 64 gb almanızı tavsiye ederim. Android'e bulaşmayın bence. 6s hala iş görür bir telefon.
Tek korkum 16gb olması işte, bir de batarya