Ülke vs diyerek konuyu buradan siyasete ülkenin geçimine bağlamak falan büyük başarı gerçekten tebrik ediyorum sizi.
Kimse üretilen işi eleştirmiyor burada. 0 dan tema yapar, tema yaptırır satar kimse karışamaz.
Her site için biz bu alt yapıyı tercih ediyoruz diyip o lisansı almaya yönlendirebilir buna kimse karışamaz.
Konuyu yolundan çıkaran haklıymış gibi yalan dolan şeylerle üste çıkma çabası. Avukat falan diyerek korkutmaya çalışması.
Konuyu baştan okuyup sonra yorum yapın isterseniz.
Tadiriniz için teşekkürler 👍 Yorum yapacağım zaman alıntı yaparım kontrol edersiniz.
Bu nasıl bir düşünce sistemidir ya rabbi
Birileri denize çöp atıyor ve bu konuda ülkece kötü olduğumuz için denize çöp atılmasını mazur mu görelim. Ne de olsa erezyona uğramışız resmen bu konuda bazı çizgilerin aşılmasını sıkıntı etmeyelim. Neymiş yakında çöp kutusu bulamamış o yüzden denize pet şişesini attı mazur görelim? Hani fabrikaların kirletişi bizi 1 ayda sıfırlar o yüzden es mi geçelim.
En küçükten başlayarak tepki göstererek eleştirerek doğruyu göstererek bu ülke huzura, feraha, ahlaka kavuşur.
Ayrıca startup dedğiniz olay böyle bir şey değildir. Yazılımı, null-ed kavramının yanı sıra startup kavramını da öğrenin bir zahmet
Beni anlamadiginiz ortada başka yorum yapmayacağım bu başlığa ben hiçbir şeyi yasallastirmiyorum bazı durumlarda çizgiler geçilebiliyor bu konuda hassasiyet varsa gereği yapılır zaten. Forumda ön yargı tavan yapmış durumda beni nekadar taniyorsunki bir konuda hüküm veriyorsun. Selametle.