Hocam Mi CC9 Pro yani buradaki ismiyle Note 10 Pro güzel bir cihaz, ben de iPhone 5 ve 8 Plus kullanıcısıyım (8 plus kayıtsız, wifiye bağlı yaşıyorum

) geçmek için inceleme fırsatım olmuştu.
Kuzenime geçen ay Note 10 Pro aldık, hemen incelemeye başladım, benim deneyimlerim şu yönde oldu ;
Artıları :
Kamerasının özellikle macro çekimi harika, çok az cihazda böyle güzel macro çekim yapabildim.
Zoom konusunda P30 pro ile aynı zoom kabiliyetine sahip yanlış değilsem, iğne deliğine kadar yakınlaştırabiliyorsunuz, bu beni çok cezbediyor.
Hoparlörleri pürüzsüz, ahize de dahil net bir sesi var.
Batarya 5000 mah küsürdü yanlış hatırlamıyorsam, sürekli internet aktif, konuşkan bir kullanıcıya sahip ve 2 güne yakın şarjı dayanıyor. Bu en büyük artısı olabilir sizin için

Miui arayüzü iPhone'a en yakın arayüz, alışması hiç zor değil bu yüzden seviyorum.
Cihaz hızlı, ram verileri Cpu-z ile baktığımda 4gb den fazla boşta kullanım bölümü sunuyordu.
Rootlu olmasına rağmen ( Magisk root çoğu cihazda kasmalara, kararsızlıklara sebep oluyor diye belirtiyorum) kararsızlık yapmıyor, sapıtmalar yaşatmıyor. (Bu bana göre artı, root istemeyenler içingereksiz bilgi
Eksileri :
Kamerasının 108mp olduğu lensinin iyi olduğu anlamına gelmiyor, belki yazılımsaldır fakat yeşil ve kırmızı tonları cıvık, bir iphone havası yok çekilen fotograflarda, sonra hüsran yaşayabilirsiniz, 7 Plus daha sosyal medya paylaşımına yönelik çekimler sergiliyor

İşlemcisi Qualcomm Snapdragon 730G , bu cihaz içindüşük kalmakta, bu fiyat bandında daha hızlı cihaz bekliyor insan, 800 serisi hiç fena olmazdı

Kamerası aynı, bildiğimiz çıkıntılara sahip, kendi koruma kılıfı bile kapatamıyor, çabuk çiziliyor.
Uzun oldu fakat, can sıkıntısı işte, umarım faydalanabileceğiniz deneyimler sunabilmişimdir

Merak ettiğiniz bir konu olursa her gün elime alabileceğim bir cihaz, yardımcı olabilirim..