ssyazilim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer kesin emin olmak istiyorsan Yaptırman gereken 3 test var. Birincisi kalbine baktır. Tek kapakçık sorunu yoldan 10 kişi cevirsen 8 inde hafif kaçırma çıkar bu tarz birşey çıkarsa çok endişelenme problem değil Tekden fazlaysa sıkıntı o sebep olabilir doktor bilir zaten hemen. İkincisi midene ultrasonla baktır organ büyümesi taş vs varmı. Çünkü organ buyumesi oradaki damarı sıkıştırabilir yani potansiyel sebep. Üçüncüsü ise endoskopi ile helikobakter testi yaptiricaksin. Helikobakter çok nalet bir virüstür. Öldürmeye çalıştığınızda amonyak salgılayan kendini korumaya alan psikopat bir herif. Ayrıca mide dolmadan doyma hissi verir gastrit bulgularını tetikler midede istemsiz şişlik yapar ve o atmayı bariz hissedersin.

Sen bunları nereden biliyorsun a.. diyecek olursan yaklaşık 5 yıl yerli yabancı akademik sağlık kaynaklarını inceledim tıp merakımda küçüklükten geliyo nasip olmadı ama :d hadi geçmiş olsun senin için uzun uzun yazdım :d
İlginize teşekkür ederim hocam. vakit ayırıp bu kadar yazdığınız için özellikle. şuanlık geçti nadir olarak atıyor ama önemsiz bir şey sanırım. en son kalbime o söylediğim olayda baktırmıştım sorunsuz çalışıyordu