... ***** tema satan bir heriften neyin gücünü bekliyorsun hocam ? Neyin şirketini bekliyorsun ?
İlgili tema sanırım bu:
https://themeforest.net/item/sahifa-...-theme/2819356
Neresinde bunun GPL Lisansı ? Hayatında kaç tane GPL Lisansı olan ürün görmüş ?
O Avukat konuşmasını nasıl yedin be hocam?
"Mehmet,profil resmini kaldır adını avukat olarak kaydedicem şunları şunları yaz bende resmini çekeyim"den fazlası değil olay.
Olduda diyelim açtı davayı, gerçekten bir avukatı ve bir şirketi var sayalım bu çakal arkadaşın. kendi kendine masraf yapmaktan ileriye gidemez, büyük ihtimalle KYOK çıkar, mahkemeye dahi gitmezdin. Hadi diyelim ki gittin, Topla tüm delillerini, avukata dahi ihtiyacın yok. Başın dik bir şekilde savun kendini, bu arkadaşın emekk hırsızlığı yaptığını, tek akıllının kendisinin olduğunu sanıp cahil insanları do landırdığını, lisanslı temaları yasa dışı şekilde kullanıp satışını yaptığını belirt. Zaten kendisi zararlı çıkacaktır.
Ki bu yaptığın esasen kötü bir durum. Bir haksızlığı görmüşsün ve tepkini göstermişsin en başında, tebrik ederim. Bu sayede başkalarınında zarar görmesini engelleyebilirdin. En azından özür konusunu zekice açmışsın. Yoksa karşı tarafın dürüst, temiz iş yaptığını düşünüp alışveriş yapanlar olacaktı. Sonra vay efendim sitemin heryerinden hacklink dolup taşıyor, yükselemiyorum, sitemde reklamlar çıkıyor, sitem klonlanmış, sunucum rootlanmış, tüm emeklerim boşa gitti gibi şikayetlerden sizde bence sorumlu olacaktınız.
Haklı olduğun konularda geri adım atma, haklıyken haksız, güçsüz duruma geçme. Hatta hiç durma, topla tüm delillerini, w-a-rez tema satışı, Lisanssız Yazılım Kullanımı, Çoğaltımı, Satışı, tehdit, nitelikli do landırıcılık gibi suçlardan sen dava aç hocam. Unutma, suçlu olan kişi sen değil, karşı taraf. Özür dilemesi gereken tarafta. Ama senin yerinde olsaydım şu saatten sonra özür dahi kabul etmezdim.