masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ne saçma yorumlar yapılmış ya çırpınıyosun sonra kendini bırakıyosun falan

Acı bununla mı tarif ediliyor. Bilimsel olarak en acısız ölüm en çabuk olandır. Kafanıza kurşun yediğinizde milisaniyelerle ifade edilen bir sürede ölüm gerçekleşir yani bu yüzden hissetmezsiniz bile.

Yıldırım düşmesi de en acısız ölümlerdendir çünkü onda da milisaniyelerle ifade edilen bir sürede ölüm gerçekleşir.

Yanmak ve boğulmak bilimsel olarak kanıtlanmış en acılı ölümlerdendir.

Çünkü çok uzun süren bir durumdur. Yandığınızı düşünün deriniz etiniz saçını kulağınız gözünüz yanıyor,siz bunu bu acıyı hissediyorsunuz dakikalara sürüyor ama siz ölmüyorsunuz. Çünkü ölmeniz için hayati bir organınızın hasar görmesi gerek. Deride görülen bir hasar size acı verir sizi öldürmez. Bu yüzden uzun süren yanma işleminde aslında genelde yanmaktan değilde dumandan zehirlenerek ölünür.

Boğulma da ise yine uzun süren bir oksijen alamama bu yüzden ciğerlerin su dolması ve patlaması ile tarif edilmez bir acı yaşanır.





hocam nasıl bu kadar emin yazabiliyorsun yalan yanlış bilgileri boğulmak ve yanmakta nasıl acı hissetmezsin Allah aşkına
hocam yanlış bilgi, o zaman boğulan insanlar niye bilinci kapalı bir şekilde sudan çıkartılıyorlar ve sapa sağlamlar?
demek ki vücut kendini kapatmış.
ama ateş ile yanarken kendini kapatamaz, bilgili biri gibi yazmışsınız ama bana laf etmişsiniz birde sanırım
suyun içinde derine düştüğünüzü varsayalım.
su sizi içeri çektiğinde çabalamayı bırakır ölüme razı olursunuz.
ama ateşle yanarken yüzünüze vücudunuza ateş vurdukça oturup yanmayı bekleyemezsiniz.