GPL lisanslı çok az tema gördüm ama bildiğim kadarıyla onlar da sadece kendi sahibi olduğun sitelerde kullanılabiliyor satışı yapılamıyor. Yanlışım varsa aydınlatın.
Sizin dediğiniz gibi. Kendi sahit olduğum sitelere kurup. Direk temayı değil siteyi sattığımı değil devrettiği mi düşünün. Ben bayilik satıyorum. SİTE DEĞİL.
Forum üyeleri olarak bi imza kampanyası başlatıp şahısı banlatabiliriz. Sonuçta ortada usulsüzlük var. Onların parası varsa bizim birliğimiz var!
Haklı olduğun bir konuda sırf mücadele edebilecek gücün olmadığı için özür diliyorsun.
Bunu kenara bırakalım, senden özür konusu açmanı istiyor ?
@Omurbui; Büyük başarı tebrik ederim.
İstersen şikayetine devam et ve özür falan dileme mahkemeye vereceği yok blöf yapıyor.
+ olarak şikayet konusu açtığın için senden tazminat talep edebilecek kadar yetenekli bir avukatı tutabileceğini sanmam.
Haklı olduğu konu derken. Tek yanlışlıkla bilmediğim bir olaya nulled dediğim için mi haksız oluyorum? Arkadaşla tüm konuşmalarımız duruyor. Lisansı kanıtladım. Parayla güçle değil. Temayla. Şikayet konusu açtığı için değil. İthamlar ve firmam zan altında bıraktığı için mahkeme edilecekti.
Ve bizim mahkemeden vazgeçme sebebimiz şikayet felan değil arkadaşın özel durumu. Lütfen daha fazla ilerlemeden konu kapansın.