Geçen millet mağdur olmasın diye açtığım war-ez şikeyet konusunu ve mahkemeye verilmem konusunu hepiniz hatırlarsınız. https://www.r10.net/sikayetim-var/24...ayetciyim.html Bugün o şikayetimden mahkemeye verilmemek şartı ile arkadaşla anlaştık şartlar:
konusunda geri çekildiğime dair yorum yapıcam - şikayetimi silicem - özür konusu açıcam
Tüm bunları ve bu da özür konusu olmak üzere geri çekiliyorum. War-ez olduğunu bildirdiğim için birçok arkadaş bana teşekkür etmişti ve mahkeme konusunda bana çok yardımcı olmuşlardı. Onlardan ve sizlerden Allah razı olsun. Ben elimden geldiği kadar mağduriyeler olmasın diye uğraştım. Ama daha fazla ileriye gidemicem çünkü benim ne bir bütçem ne de avukatım var. Ve de engelim dolayısıyla mahkemeyle uğraşamam.
Arkadaş sonradan sitelerin war-ez değil gpl olduğunu ve sınırsız sitede kullanıp satabileceğini söyledi. Aşağıya ekran görüntülerini bırakıyorum üzerlerinde gpl yazan klasörler falan var. Ben bunların kanıt niteliği taşıyıp taşımadığını bilmiyorum o konuda bir yorum yapıp sizleri yanlış yönlendirmek istemem, sizler daha iyi bilirsiniz. Arkadaş bana kendisi nulled demişti ekran görüntüsü de eklemiştim hatta şikayet konusuna. Neyse konuyu uzatmadan bu süreçte forumda yanımda olan tüm arkadaşlara gerçekten çok teşekkür ederim ve bir yandan da özür dilerim. Şikayet konusundan geri çekildiğim için kusuruma bakmayın. Şikayet konusunu açtığım ve işine engel olduğum için arkadaştan da çok özür dilerim. Herkese iyi forumlar.