Kusura bakmayın ancak vizyon bu olduğu için durum bu. Kimse yapmak istediği şey hakkında bilgi sahibi değil, özgün projelerle sorun çözmek nedir bilmiyor. Sosyal medya sitesi nedir, böyle bir site mi var, aradığınız şeyin özgün özellikleri nedir, Türkiyedeki girişimlerden haberdar mısınız? Tüm bu sorulara vereceğiniz cevaplar muhtemelen hayal kırıcı olacaktır. Bilmediğiniz için sandığınızın aksine Türkiye'den dünyaya açılmış çok önemli girişimler var ve bunların 2'si da gayet "sosyal medya sitesi". İnsanlar çözüm üretmeye değil ya para kazanmaya ya da "yerli ve milli" zırvasının peşinden koşmaya çalıştığı için sosyal medya denince bile akla gelen Facebook, Twitter olduğu için bunların klonuyla iş yapılıyor. Bakmayı değil görmeyi deneyin.
Edit: Bir üstümdeki mesajınızda benim bu mesele hakkında başka bir konuda yazdığım mesajdan alıntı yapmışsınız, sonuna yorum eklemişsiniz. Hayır efendim, bu arkadaşlar zaten yatırımlar alıp destekleniyor ve büyümeye devam ediyorlar zaten. Hiçbir proje ilk gününde dünyaya mal olmadı.
evet gördüm ve hoşuma gittiği için paylaştım. Benim amacım ben yada siz yapın değil. bir arkadaşımızın yapması ve destek olabileceğimiz

klonlardan bahsetmiyorum.