Arkadaşlar herkese iyi günler , Geçen sene ağustos ayında İzmir'de 800 TL kira bedeli kaşılığında bir öğrenci evi tuttum. Eve tuttuğum ilk gün , ev sahibine 800 Tl kira + 800 Tl depozito ve emlakçıya bir kira bedeli verdim. Ev sahibi ocak ayında evi sattığını artık kiraları yeni ev sahibine vereceğimi ve verdiğim 800 TL depozitoyuda yeni ev sahibine verdğini söyledi.Bende şubat ayına kadar ödemeleri 2. ev sahibine yaptım. Şubat ayında ev yeniden satıldı ve 3. bir ev sahibi çıktı. 3. ev sahibi evde kendisi oturacağını bana evden çıkmam için rica etti. Ben kabul etmedim. Sonra korona vakası dolayısı ile evden çıkabileceğimi ancak depozitomu vermelerini istedim ve kabul ettiler. 3. ev sahibi depozitonun 2. ev sahibinde olduğunu ondan almam gerektiğini söyledi. Bende 2. ev sahibiyle konuştum fakat ev ocak ayında satıldığı için 15 günlük kiranın ona vermediğimi söyledi ve bende ocak ayının kirasının tamamanı zaten 1.ev sahibine attım. Aslında ben otururken 15 gün evin tapusu 1. ev sahibinde diğer 15 gün 2. ev sahibinde olduğu için yarı yarıya atmam lazımmış. Bende tümünü 1. ev sahibiine attığım için depozitonun yarısını 2. ev sahibinden diğer yarısını 1. evsahibinden almam gerekiyor. Durumu anlattım ikiside kabul etti. 2. ev sahibi parayı verdi , 1. Ev sahibi ise korona dolayısı ile işlerin sıkışık olduğunu 2 ay sonra vereceğini söyledi. Aradan 4 ay geçti adam şimdi parayı vermeyeceğini söyleyip 1 haftadır telefonlarımı açmıyor . 400 Tl belki çok büyük bir para değil ama bende öğrenci adamım. Zaten parayı geçtim artık telefonlarrı açmaması beni çıldırtıyor. Benim şuan ne yapmam gerek şikayet edebilirmiyim? Bilgisi olan arkadaşlar bana akıl verirse çok memnun olurum.