spam ile yarı spam(manuel) arasındaki fark bence şu : ben şuan bisiklet motorsiklet motorlar motorculuk hakkında site hazırlıyorum. orjinal içerik değil elbette netten bulup editleyip geri ekleyeceğim siteme .içerik bulmak resim bulmak falan baya meşakkatli, spamcılar ise eklentiye yazıyor anahtar kelimeleri ilgili resimleri çekip pinliyor olay bu bence. Ayrıca olay dakika ile alakalı dğil. manuelciler eliyle yapıyor çoğu şeyi , daha sağlıklı oluyor , spmacılar wa pa ve diğer bot yazılımlarla. her ikisinin de avatajı çok, kimseye sen neden böyle yapıyorsun diyemeyi. senin de deidğin gibibirisi çok basit günde 50 site kuruyor 5 i ayaktakalsa onun için kar, diğeri 5 günde 1 site kuruyor daha uzun süre ayakta kalabiliyor.

spam yapanlar çok olursa manuel yapanlar yarı spam ya da spamsız çalışanlar için daha iyi olur. daha önce de ifade ettim. pinterest onlarla uğraşmaktan bizim süpero lmayan uyduruk ama az biraz normal görünen sitemize iyi gözle bakabilir. koyun keçi ve abdurrahman çelebi meselesi

özetle spam candır