LinuxRoot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
oha, geçmiş olsun hocam.
çok sağolun hocam
Emindiyebiri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağzım açık okudum hocam bu nasıl bişey ya çok geçmiş olsun
çok sağolun hocam
Ankamedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah düzgün insanlarla karşılaştırsın .
inşallah, amin
kadioglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şu durum o kadar can sıkıcı ki. Aynı şeyi siz ona yapsanız o kafede ne ağzınız ne burnunuz kalırdı. Bir de üstüne size iftira atmış utanmadan. Sorsanız kadın erkek eşitliği derler...
Bence siz böyle bir insanla ileri seviye bir ilişki yaşamadığınız için şükredin ve bu işin peşini bırakmayın. İyi bir avukat bulun ve tüm süreci birlikte inceleyin. Geçmiş olsun.
tanınan bir insan olmasam yanlış anlaşılıp yine sıkıntıyı çekebilirdim
mskorkmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, hukuk mahkemelerine maddi ve manevi tazminat talebiyle dava açabilirsin. İlk olarak bir psikiyatri uzmanından birkaç gün iş göremez raporu almanı tavsiye ederim, mahkeme sürecinde elini güçlendirecektir.
hocam darp raporu aldım her yerim çizik içinde
Zekovic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'de gerçekten de kadın erkek eşit değilmiş...

Borcunuzu faiziyle geri alın ve yalan beyan ettiği için ondan şikayetçi olun. Bu tür paragöz ve para kopartmaya çalışan kadınlar çok var piyasada. Bunlar para için yapmayacağı şey yok.
kadın erkeğin eşit olması yalan, kadının beyanı yeterken erkeğin bir sürü delil toplaması gerekiyor. Lafa söze gelince kadın hakları çok ama burada niye devreye giriyor
mersinli07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyi en azından 6284 istememiş
istemiş hocam idari tedbir istemiş lakin nöbetçi savcı reddetmiş benim ifademe dayanarak.
Coffee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun uzun yazmaya gerek yok.
Parayi sadaka say, olayi unut, önüne bak.
Daha fazla zarar görmek istemiyorsan tabi yapman gereken bu.

Bunun disindaki her alternatifte 10 zarar verirken en az 3-5 sana da zarari olacak.
Bir de yapacaklarin karsi tarafin da agirina gidecegi icin zararin katlayarak artacak.
Karsindaki erkek olsa bi derece ama kadin oldugu sürece, arkadaslar, cevre, mahkeme, polis, aileler, mahalleli, taniyan tanimayan herkes ona pozitif ayrimcilik yapacak, sen daha da kötü olacaksin.

Unut.
Yasanmamis say.
O parayi da kazanmadin say.

Ortada birsey yokken bir gecen nezarette gecmis, yarin bir iftira atarlar aylarin/yillarin gecer.
Alacagin paranin fazlasini avukatlara verirsin.
Piril piril bir gelecek varken deger mi?
hocam çevremdeki onun çevresindeki her insan beni tanıyor bana hak veriyor onlara yalanları işlemiyorda hukuk işte

Extralarge adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam, üzüldüm.
sağolun hocam.