arifbuba55 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
En son banada superbox kitlediler. Evim desteklemiyormuş. Ekip destekliyor diye bağladı ve sonuç ping sorunu ve download sorunu kesintiler. Turkcelli aradım baştan savdılar. Şikayetvara yazdım turkcell den aradılar ve müşteri hizmetleriye cayma bedelsiz iptalini gerçekleştirdim. 1 ay uğraştırdılar ama 60tl 1 haftalık kullanım ödedim sadece. İnşallah sizinkide olumlu sonuclanır.
Yine iyi kurtarmışsınız hocam, ben oraya da şikayet konusu açtım. 2 ay için 800 tl nedir. 10 ay için 5 bin tl mi isteyeceksiniz benden dedim. Öylece dinledi..

ReadKey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cayma parası az bile çıkmış. Sizde biri bi teklif sunduğunda düşüneyim ben demeyi öğrenmiş olursunuz. 1 2 sene önce turkcell 500 liraya kadar cayma parasını ödüyordu. Binanızdaki sağdaki soldaki sitelerin binalarına bakın afiş varsa afişteki numarayı arayıp turkcelle geçmek istediğinizi söylerseniz bir miktar cayma parasından sıyrılabilirsiniz belki.
Haklısınız hocam. Öneriniz için teşekkür ederim.

oguar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam. Faturayı ödeyip durumunuzu Tüketici hakem heyetine başvururarak anlatın ve faturanın iptalini isteyin. Hakem heyetine online başvuru yapabilirsiniz.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim hocam. Fatura ödemesini yaptıktan son dediğiniz gibi oraya da elimden ne geliyorsa yaparak hakkımı arayacağım.