Feri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam eğer kendiniz veya arkadaşınız çalıyor ve biliyorsa diye söylüyorum; ney öğrenme, ney çalmak için ipuçları, kız ney nasıl çalınır, ney çalmaya nereden başlanır, nasıl üflenir, nasıl tutulur bence bu tarz videolar hem telif yönünden sıkıntı yaratmaz, hem de izlenir diye düşünüyorum. Bunun yanında arada uzun süreli dinleti olacak şekilde anonim enstrumantal parçalar çalıp paylaşabilirsiniz.
Ben üflüyorum hocam. Ama kendim kulaktan üflediğim ve kendi başıma öğrendiğim için bu bilgileri vermek pek haddim değil. Dediğiniz tarzda anonim üflemeyi düşünüyorum aslında. Değerli önerileriniz için teşekkür ederim

ilonsahiden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu alanda yeni olduğunuz belli,hiç bir cover a telif gelmemiş diye bir şey yok binlerce cover a telif geliyor arada bazıları kalıyor neden çünkü youtube otomatik olarak belirleyemiyor eser sahibi yada yetki verdiği kişi tesbit ederse manuel telif atıyor.Daha doğrusu mensup olduğu sanatçı birliğine mesam müyap vs attırıyor.
O zaman bu biraz şans işi sanırım hocam. Çünkü önceki yorumlarda da var belki de on binlerce cover var. Aralarında milyon izlenen de mevcut.
Sigma adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman profesyonelleşirsiniz hocam, herkes böyle amatör ufak ufak başlıyor. Önemli olan istikrar bir gün sıkılırım yeterli ilgi olmazsa derseniz başlamayın bence ama yok bu benim için hobi anı toplamak adına yapacagım derseniz başlayın tutup tutmamasını takılmayın
Çok haklısınız hocam. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim