Merhabalar;
Bundan 3 ay önce 3 yıllık sevgilimin beni aldatması sebebiyle ayrıldım ve bana borcunu(14 K) istedim. O zamanlarda maddi durumu pek iyi değildi sonradan ödeyeceğini söyledi bende tamam diyip tüm bağımı kestim. Cumartesi günü beni arayıp ağlayarak konuşmak istediğini söyledi tamam dedim buluştum konuşmada bana bensiz eksik kaldığını yapamadığını hiç mutlu olmadığını falan söyledi. Ben hayır diyip konuyu kapattım gitme sebebim sadece eskinin hatrıydı. Gittiğimde gördüm ki bana borcu olmasına rağmen 10 bin lira verip telefon almış (Iphone 11) tabi ben bunu görünce sinirlendim ve tekrardan borcumu istedim 1 gün süre verdim yoksa çalıştığın yere icra göndereceğim gerekirse işten çıkarttıracağım dedim. Tabi bu paramı göndermedi bende iş yerine bildirdim ve icra dairesine gidip takip başlattım. İş yeri kendisini işten çıkartmış (Patronu yakın dostumdur benim sayemde çalışmakta idi) bunun üzerine beni aradı saydı sövdü kapattı hiç oralı olmadım. Sonra tekrar aradı özürler diledi ve her şeyi düzelteceğini söyleyerek ve borcunun bir kısmını vereceğini söyleyerek beni çağırdı. Bende buna istinaden kendisiyle görüşmeye gittim. Lakin kendisi bir planlar yapmış beni çağırma sebebi oymuş karşımda oturup yine yalvarmaya başladı patronla konuş, barış benimle vs gibi. Ben tüm isteklerini geri çevirince bana saldırmaya başladı kafenin ortasında vurmaya başladı ben el kaldırmadım. Polisi arattım kafe sahibine polis 5 dk sonra geldi durumu sorunca kız bana iftira atarak "BANA TECAVÜZ ETTİ" diyerek kendini savunmaya aldı. Polis beni gözaltına aldı 1 gün nezarethane de kaldım. Kızın verdiği tarihe göre muayeneye götürdüklerinde ise yakın zamanda kimse ile bir ilişkiye girmediği ortaya çıktı. Ben salıverildim lakin toplum huzurunu bozmaktan bana ceza yazıldı.
Şimdi size sorum ben bu iftiranın cezasını nasıl çektirebilirim ona ?