Konu
Türkiye'nin Yüz Karası D-Smart!
08-07-2020, 11:25:06
Elipveres
Aktif ttnet müşterisiyim. D smart çağrı merkezi tarafından arandık, mevcut olan evde kullandığım taahhüdümün bittiğine dair yalan bilgi verip. kendi mevcut d smart paketlerini sundular. bende ttnet ile sözleşmemin bittiği ve d smart paketinin uygun olduğu için yalan beyandan 2020 mayıs tarihinde d smart sözleşme imzalamış bulundum. (iş yoğunluğu ve boşluktan yararlandılar.) dün ttnet faturam mail adresime ulaştığında haneme 2 ayrı internet parası yatırıldığını gördüm. ttneti aradığımda, birçok müşterinin d-smart tarafından bu yolla kaldırıldığı öğrenmiş oldum. dün d smart ile yapılan tüm görüşmelerde herhangi bir olumlu yaklaşım yerine, aksine bu dertten kurtulmak için iptal edeyim dedim. 2 aylık bir süre için 850 tl cayma bedeli gibi rakamla dönüş yapıldı. Görende bana internet harici süper lig maçlarını sunduklarını sanacak. Sanki suçlu ben gibiymişim yalan beyanın bedelini ödetmeye çalıştılar. d smart müşteri hizmetlerini bugüne kadar 2 aylık süreç yapılan görüşmelerin ses kaydına bakıldığında görülecektir ki yalan beyanda bulundukları ortadır. Ama maalesef güçlü taraf hep onlar. Ülkemizde bu tarz firmalar, iptal paralarıyla ve bizlerle alay geçerek para kazanıyor sanırsam. Para kolay kazanılmıyor..
El mahkum 800 Tl yatırmaya gidiyoruz. Cimer - Btk başvurdum. Umarım olumlu sonuç alırım. Başka yapacağız bir şey var mı bildiğiniz?
Önemli
:
Sorun çözüme kavuşmuştur. Yaptığım şikayetler doğrultusunda, geri dönüş sağladılar, mahkemeye kadar yolu olduğunu da beyan ettim. Bu firmaya ve herhangi ödeme yapmadım ve son faturamdan kalan 56 tl bile iade işlemini başlatmış bulunmaktayım. Kurtulduk.. Darısı bu sorunu yaşayanlara. Bilgilendirmek istedim