pinterestte acemiyim bi bilgim yok demek yerine emin olun şu kategorideki son 10-15 sayfayı sabır gösterip oturup 1 gün tarasanız(öyle başlıkların bikaç postunu okuyup geçme değil. o başlıkta kaç yazı varsa, tamamını. çünkü asıl bilgiler başlık aralarında yer alır genelde. yahut sonlara doğru) merak ettiğiniz ve ilerde karşılaşacağınız sorunların pek çoğuna hem tanık olacak hem de çözümlerini bulacaksınız. bilmemek değil, öğrenmemek ayıp bu yüzden. bence dediğimi uygulayın çok faydasını görürsünüz. bunu herkes için söylüyorum. özellikle yeni yeni başlayıp nasıl yol alacağını bilemeyen herkes için.
32 günlük veri için çok çok düşük bi oran. hayatımda görmedim bu kadar günde böyle bi oran alınabildiğini. kimseden. o yüzden siz her şeyi bırakın önce dediğimi uygulayın. bakın, her işe girmeden önce en önemli şey oturup araştırma yapmaktır. belli ki siz böyle bi iş olduğunu duymuş ve ortasından dalmışsınız. o yüzden neticeler iç açıcı değil ve bu gidişle yolunuz da uzun. işte bu sıkıntıyı gidermek için de sabır gösterip okumak, araştırma yapmak çok önemli. siz pinlemeyi şu an bırakın ve sadece okumaya odaklanın. 15 sayfa yetmediyse 20-25 e geçin oradakileri de okuyun. bu kategori bilgi cenneti araştırma yapmasını bilene, sevene. bu süreci tamamladığınızda şu anki durumunuzdan en az 10-20 kat ileride olacağınızın garantisini veriyorum. özetle. şu anki sürecinizi tamamen unutun, askıya alın ve oturup sadece bu kategoride açılan başlıkları, yazılan yazıları tarayın. gerekiyorsa notlar alın önemli gördüğünüz bölümlerde ayrı bi yere. bu süreç bittikten sonra daha emin adımlarla iş yapmaya başlayın. bu her işin altın kuralıdır. araştırıp öğrenme, eksileri artıları görme, yol haritası çizme ve emin adımlarla o yolda ilerleme. başkalarının hataları, yanlışları da size tecrübe olacak bu sayede, siz o yanlışları yapmaktan kurtulup en doğru yoldan ilerleyeceksiniz. yani bi nevi şanslısınız. bunu değerlendirip değerlendirmemek ise iradenize, sabrınıza kalmış. bol şans.