napionkrds adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sayfanız keşfete açık ise günde 2 saat ara ile sürekli paylaşım atmanızı öneririm. O "oooo" taktikleri falan eskisi kadar yaradığını düşünmüyorum açıkçası (yarıyor ama eskisi kadar bir etkisi yok). Takipçileriniz ile ilgilenmekte beğeniyi arttıracak unsurlarda fakat şuan sayfanızın spam durumunda olması da olası olabilir (Sayfanıza uygun hikayede etkinlikler düzenleyebilirsiniz.Anket,soru-cevap,test. Bunlardan sonra attığınız paylaşımları da hikayenizde paylaşırsanız biraz daha beğeni oranı artar diye düşünüyorum.) Sabrınızı kaybetmeden sürekli paylaşım yapmaya devam ediniz derim.
2 ay önce Günde 4 paylaşım atiyordum saatler hep uygundu askeri personelim ve eski saattler çalışma saatlerime uymuyor boş zamanlarda paylaşım atabiliyorum. Dün itibari ile 2.3 saatte paylaşım atmaya başladım ama beğeniler azaldı erişim düştü ve çok takipçi düşüşü yasadim.

Morbirvampir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam güzel içeriklerle keşfete düşerseniz hızlı yükseltebilirsiniz
Paylaşımları kendim hazırlıyorum @sigaragibiikadin sayfanın ismi inceleme yapabilirsin istersen

hk0nline adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
www.hizlismmpaneli.com olarak yardımcı olmak isteriz tarafınıza detaylı PM gönderiyorum
PM atar mısınız.