Hocam sürekli eğitim kitabı alan birisi olarak ben ilk önce yazar araştırması yapıyorum. Çok başarılı da olsanız kitap satarken, özellikle ilk kitapta, sattığınız kitaptan çok kendinizi pazarıyorsunuz. Diğer kitaplarda ise geçmiş kitaplarınızın geri dönüşleri oldukça önemli. Forum için konuşmak gerekirse taktiklerin eğitim kitabından fazla satılma sebebi ise insanların taktik alırken kısa sürede para kazanmayı amaçlaması.Direkt olarak karşıdaki kişiyi muhattap alıp, onun tüm adımlarında tüm sorularında yardım etmek durumunda kalıyorsunuz ( benim beklentim bu olur taktik satışında). Tabi kazanmama durumunda karşı tarafla girilecek diyaloglar, şikayet konuları, sürtüşmeler, telefon ve mesaj tacizleri gibi bir sürü dert.
Sizin kitabınıza baktım hocam 37 sayfa bana az geldi sayfa sayısı olarak. İçeriğine baktığımda da genelde bu forum için baya basit geldi. Buradaki insanların hemen hemen hepsi zaten bunları biliyorlar. Google'da aratınca da anında bulunabilecek şeyler. Başucu kitabı olarak da piyasada 20-30 TL gibi fiyatlara ünlü yayınevlerinin 300 sayfalık içerikleri mevcut. Tabi benim kitabım çok kaliteli direkt sıralama yükseltiyoruz vs diyorsanız daha önce yaptığınız çalışmalardan aldığınız sonuçları ekleyin satış konunuza ya da en güzeli şöyle bir konu açın " Seo Eğitim Kitabım ile Google'da Yükseliyoruz" gibisinden 4-5 tane site kurup hep birlikte sitelerin gelişim süreçlerini ve masraflarını beraber izleyelim. Sonrasında 2-3 katı fiyata kapış kapış satabilirsiniz.