Bu gibi testlerinizde daha önce pinleme yapılmış hesap mıydı, token ile pinlerken mi sildi, session ile mi pinlediniz, yoksa kendiniz login olup manuel mi pinlediniz... gibi buraya 20 madde daha yazabilirim. Testin doğruluğunu arttırmak için "doğru sonuç çıkarabilmek için" mesela şöyle yapabilirdiniz. İlk önce
aaa.com domainimi manuel olarak sorunsuzca pinledim. 1 saat sonra tekrar aynı pinleme yöntemi aynı IP ile aynı çerezi kullandığım yine aynı tarayıcımdan aynı cihazımdan girdiğim ve bu 1 saatlik sürede testimi olumsuz etkileyecek bir davranışta bulunmadan
bbb.com mimli olduğunu düşündüğüm domain ile manuel pinlediğim anda hesabımı anında sildiği sonucuna vardım" diyebiliyor musunuz? teşekkürler.
hocam denemelerin 3-4 saat sürdü, uzun uzun yazmak istemedin. Diğer tüm değişkenler aynı olmak kaydıyla yaptım testleri. Yani pinleme yolu, giriş çıkış, ip, çerez, hesap vs vs bu tür değişkenler aynıydı. Sadece pinlenen domaini değiştirince pat hesap silindi. Başka bir hesapta yine aynı şekilde
abc.com u pinlemeye başladım.. manuel bu arada. bir süre sonra bu mimli domaini pinlediğim an.. pat o hesapta gitti. Ama burada uzun uzun yazmak istemedim. Sorunuz üzerine açıklıyorum.
black listte olan bi ip ile pinleme yapmış olabilirsiniz. yahut hesaba çok fazla giriş çıkış (login logout) yapmış da olabilirsiniz. bunlar da silmelerinde etken.
iki site de aynı IP de aynı sunucuda barınıyor.