Verdikleri hizmeti bilemem fakat ilk izlenim olarak merdiven altı host firması gibi duruyorlar. Skype adresleri, mail adresleri, site tasarımı, logo hepsi acemice. Bedava hosting sağlasalar, datalarımı güvenip de vermem. Haklarında hayırlısı olsun.
Logoları çocuk oyuncağı gibi durmuş
Bildiğim kadarıyla cPanel'den dosya yüklenince trafikten gitmiyor. Şeytan diyor bas 2.5TB veriyi sonra uğraşsın dursunlar. Tabi 2.5TB yer varsa..
Amatör dızcı bir görünüşleri var merdiven altı matbaacı gibi.
Logo vs düz yazılmış bi anlam barındırmalı bence.
Kurumsallık göremedim açıkçası umarım hayırlı satışlar olur.
Dediklerinize saygı duyarım ama bugune kadar kurumsal görunen tostçulardan çektim hep. buraylada çalışırken acabalarım çok oldu başlangıçta sonraları gerçektende emeklerini görünce her ticket ıma anında cevap vermelerını görünce gerek whatsapptan gerek sitelerindeki online desteklerınden hep hızlı cevaplar ve cözümler aldım. Bu yüzden de burayla çalısmaya başladım. Memnunum ve bazen küçüklere de destek verilmesini düşünen biriyim. şahsım olarak. Keza firma sahibini de whatsapptan konuşmalardan tanıdım. Onun haricinde bağlantım alakam da yok. Buraya da açma nedenim içimden geldi bir çok forumda da paylaştım bunu.