30 40 bin hesaba günlük 30'ar pin atarak, bir haftada sadece ciddi kazançlara çıkanları biliyorum
Burdaki kıstas, bir hesaptan onlarca pin atmak değil, onlarca hesaptan 30 40 adet günlük pin atmak,
40k hesabınız varsa, her hesaba 30 pinden günlük 1.2 milyon pin eder,
bu yöntemi kullananlar var başarılı olan
benzer bi şey düşünüyodum. bununla da yetinmeyip photoshopla özgün görseller hazırlıyorum şu an. 60 küsür alt kategorim var 5k görseli her kategori için 30 pin olacak şekilde dizayn ediyorum. 1 hafta 10 günlük bi süreç olacak muhtemelen ama gayet iyi sonuç vereceğine inanıyorum. hesap başı 1-1,5k pin makul bi seviye bence. ama 30-40k hesaptan ne şekilde pinleme yaparsan yap ayakta kaldıkları müddetçe yine ciddi kazançlar bırakır zaten muhtemelen.
Günlük 1 pin bile yeterlidir, devamlılığı sağlandığı sürece tabii ki.
devamlılığını sağlama konusu benim için büyük problem. çünkü elimdeki sistemler bi hesaba girip pinlemeyi tamamlayıp bitirme üzerine. yine proxyler de 1 aylık zaten sonra yenisiyle değişiyor haliyle her proxy değişimi hesapları tehlikeye sokabilir. onun dışında, atıyorum 100 tane hesabı 1 yıl boyunca aralıksız ağır ağır pinleyebilecek hali hazırda bi sistem var mı bilmiyorum. wordpressten içeriği çek hesaba pinle mantığıyla çalışmıyorum tek siteye farklı hesaplardan hit çekme üzerine uğraşıyorum. o yüzden bi site içinde tüm işleri kendi kendine yürütebilecek yapım mevcut değil. eğer elimde sürekliliği sağlayacak bi sistem olsa tabiki her daim günde 1 pin de olsa onu atıp devam ettirmek daha mantıklı olurdu ama çok sayıda farklı hesabı bu şekilde yönetebilecek sistem var mı bilgim yok