BarisDoganBLK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar adsense satış konularini takip ediyorum da ufak tefek ayrintilar kafama takildi. ilgilenenler ve konuya daha fazla dahil arkadaşların bilgi ve düşüncelerini almak istiyorum.
# satışlarda ilk mail ile, mail ile devir yada mail verilmeyecektir kullanici aktarilacaktir vs yaziyorlar.

mail ile alininca yada yetki aktarimi olunca bir fark varmi? farkli kaynaklarda birbirinden alakasiz bilgiler yaziyor.
kimi diyor. mail onemli mail olmadan odeme aktif olmuyor. eger oyleyse millet neden yetki aktarimiyla satmaya calisiyor.
Bazi hesaplarda yeni odeme profili eklenemjyor ve mevcut odeme profilinin mail adresi degistirilemiyor. Bu yuzden mail ile devir almak istiyorlar. Mesala benim sattigim hesap icin ben mail'i devir etmiyor cunku yeni odeme profili eklenebiliyor hesaba.