Öncelikle 30 saniyede olsa okumanızı rica ediyorum belki bilgi sahibisinizdir ve bu sorunu çözebilecek yetenektesinizdir. İnanın büyük bir sorunu çözmüş olursunuz benim için çok önemli.

Dün Play Console hesabıma girdiğimde aşağıdaki yazı ile karşılaştım. Developer hesabını satın aldığım kişi sanal kart ile sahte birinin üzerine açmış. Benden satıcı hesabımı doğrulamamı istiyor ve doğrulayana kadar kazançlarımın tarafıma gönderilmeyeceğini yazıyor. Sormadığım kimse kalmadı hiç kimsenin başına gelmemiş bu durum. Ödemeleri payoneer ile alıyordum. Euro hesabına. Satıcı hesabında bulunan ülkeyi değişmeye çalışıyorum olmuyor. Bende kendi kimliğimi yükledim ve birkaç birşey karaladım doğrulamak üzere gönderdim. Ancak reddedildi. Gelen mail şu şekileydi.

Googledan gelen mail:
Hello Naim,

For Google Pay related queries, please reach out to the Google Pay support team here.

The support alias you have reached is intended for troubleshooting development issues related to the Google Pay API for Passes. If you are having trouble with your pass implementation, or have questions about how the API works, please let me know, and I will do my best to assist you.

Sincerely,
Hira
The Google Pay API for Passes Support Team

Google canlı desteğe bağlandım adsense tarafından hesabımın askıya alındığı ve doğrulamam gerektiği söyleniyor.
Ben bu durumda ne yapabilirim daha önce başına böyle bir durum gelen var mı. Hesabımda benim için ciddi bir miktar var ve ben herşeyi ona bağladım bu zor süreçte.

Karşılaştığım doğrulama ekranı;